Individuele ambulante begeleiding

Begeleiding op maat aan kinderen en jongeren.

Persoonlijke begeleiding op maat

Wij bieden persoonlijke begeleiding op maat aan kinderen en jongeren. Heeft uw kind moeite met de pubertijd? Welk gedrag hoort wel of niet? Hoe moet ik omgaan met de mensen om mij heen? Vragen die kunnen spelen in het leven van een kind/jongere waar wij graag bij willen helpen om deze te beantwoorden. Ook bieden wij begeleiding aan kinderen en jongeren met ontwikkeling- en gedragsproblemen zoals AD(H)D, autisme verwante stoornissen, psychische problematiek en/of een verstandelijke beperking.

Leafs biedt individuele begeleiding aan kinderen en jongeren die ondersteuning nodig hebben in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om begeleiding bij praktische zaken zoals omgaan met geld of letten op gezondheid en hygiëne. Het kan ook gaan om het leren omgaan met anderen, grenzen bewaken of het vinden van een vrijetijdsbesteding. Leafs biedt ondersteuning op maat aan kinderen en jongeren. Problemen en vragen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek of psychosociale problemen.

Werken zonder wachtlijsten

Leafs staat voor werken zonder wachtlijsten. Dit om ervoor te zorgen dat er begeleiding voor jullie klaar staat wanneer jullie dit nodig hebben en niet wanneer het voor de organisatie past. Het traject begint altijd met een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Het ervaren van een klik vinden wij voor beide partijen erg belangrijk om dit traject tot een zo groot mogelijk succes te maken. Tijdens dit gesprek proberen we de hulpvraag zo duidelijk mogelijk te krijgen en maken we afspraken over de verwachtingen richting elkaar. Wij bieden zorg op maat omdat wij vinden dat iedere situatie anders is en iets anders vraagt. Wij maken dan ook samen afspraken over hoeveel uur wij (per week) jullie zullen gaan ondersteunen. Bij een wederzijdse klik gaan we samen aan de slag!

Zo gaan wij te werk!

1. Aanmelden

Neem contact met ons op om je aan te melden

2. Intakegesprek

Samen maken we de hulpvraag helder en bespreken de verwachtigingen

3. Aan de slag

Tijdens het traject blijven we kijken of de hulpvraag nog actueel is

Benieuwd wat Leafs voor uw kind kan betekenen?

Contact opnemen
06 28 05 41 86