Begeleiding basisonderwijs

Leafs komt meekijken in de klas en kijkt naar wat de ondersteuningsbehoefte is van het kind.

Ondersteuningsbehoefte van het kind

Sommige kinderen hebben wat meer moeite om mee te komen in de klas. Dit kan bijvoorbeeld tot uiting komen door niet te luisteren, onrustig gedrag, korte concentratie, zich niet kunnen zetten tot de taak, enz.

Leafs komt meekijken in de klas en kijkt naar wat de ondersteuningsbehoefte is van het kind. Wij ondersteunen de leerkracht bij het in kaart brengen van wat werkend is voor het kind en hoe dit te implementeren in de groepssetting. Leafs biedt 1 op 1 begeleiding buiten de klas of in de klas, kijkend naar wat de behoefte van het kind is.

Werken zonder wachtlijsten

Leafs staat voor werken zonder wachtlijsten. Dit om ervoor te zorgen dat er begeleiding voor jullie klaar staat wanneer jullie dit nodig hebben en niet wanneer het voor de organisatie past. Het traject begint altijd met een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Het ervaren van een klik vinden wij voor beide partijen erg belangrijk om dit traject tot een zo groot mogelijk succes te maken. Tijdens dit gesprek proberen we de hulpvraag zo duidelijk mogelijk te krijgen en maken we afspraken over de verwachtingen richting elkaar. Wij bieden zorg op maat omdat wij vinden dat iedere situatie anders is en iets anders vraagt. Wij maken dan ook samen afspraken over hoeveel uur wij (per week) jullie zullen gaan ondersteunen. Bij een wederzijdse klik gaan we samen aan de slag!

Zo gaan wij te werk!

1. Aanmelden

Neem contact met ons op om je aan te melden

2. Intakegesprek

Samen maken we de hulpvraag helder en bespreken de verwachtigingen

3. Aan de slag

Tijdens het traject blijven we kijken of de hulpvraag nog actueel is

Behoefte aan ondersteuning?

Contact opnemen
06 28 05 41 86