“Wij profiteren als gezin nog steeds van de dingen die we geleerd hebben”

Onze beide kinderen zijn gediagnostiseerd met ADHD. Naar mate de kinderen ouder werden en de pubertijd ingingen kwamen we tot de conclusie dat hulp toch wel welkom was. Er waren verschillende partijen in de regio maar het verhaal en de visie van Leafs-Begeleiding & Ondersteuning sprak ons het meest aan. Bijkomend voordeel was dat deze partij geen wachttijden kent en we vlot een datum kregen voor een intake.

Een schot in de roos!

Wij kregen Sylvia als begeleidster en dat bleek een schot in de roos te zijn. Geen moment hebben we ons oncomfortabel gevoeld waardoor we heel eerlijk en open konden vertellen over de problemen binnen het gezin. Met kleine ideeën en tips van haar kant werden er al vlot successen geboekt wat ons een enorme boost gaf.

Na een aantal afspraken was het tijd voor de kinderen om kennis te maken. Een spannend moment omdat beide kinderen aangaven dit absoluut niet te willen. De kennismaking was ongedwongen en tot onze stomme verbazing was er al snel een klik tussen Sylvia en de kinderen. Sylvia is niet het zweverige geitenwollensokken type waar we zo bang voor waren maar een nuchtere, hedendaagse begeleider met veel expertise. Wij profiteren als gezin nog steeds van de dingen die we tijdens dit traject geleerd hebben.

06 28 05 41 86