Elly Ytsma

Naast het geven van begeleiding en ondersteuning vanuit Leafs, ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Ik vind het erg mooi om te zien hoe iemand kan groeien in zijn denken en kunnen, hier help ik iemand dan ook graag bij. Naast de Pabo heb ik ook de bachelor pedagogische wetenschappen afgerond. Daarna ben ik verder gaan studeren en heb ik de opleiding tot intern begeleider en zorgcoördinator afgerond.

Elly Ytsma
Ilse Ytsma

Ilse Ytsma

Naast het geven van begeleiding en ondersteuning vanuit Leafs, ben ik persoonlijk begeleider bij een woonvorm in Zwaagwesteinde. Respect, gelijkwaardigheid en het aansluiten bij de vraag en behoefte van de zorgvrager staan bij mij hoog in het vaandel. In 2015 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlener behaalt aan het Stenden te Leeuwarden. Daarnaast heb ik verschillende cursussen mogen volgen binnen de organisatie waar ik werkzaam ben zoals; werken met gezinnen, verslaving en geef me de vijf.

Deze begeleiders zou je bij ons ook nog tegen kunnen komen:

Fardau Merkus-Dantuma
Aukje Dijkstra
Selle Walsma
Sanne Schievink

Een afspraak maken? U kunt ons gerust bellen of even een mail sturen door middel van het formulier in te vullen op onze contact pagina. Onze telefoonnummers staan hier rechtsonderin vermeld.