Leafs is gecontracteerd zorgaanbieder binnen alle gemeenten in Friesland, voor zorg vanuit de Jeugdwet. Financiering van onze zorg is mogelijk vanuit ZIN (zorg in natura) en PGB, op indicatie vanuit de gemeente. Ook met eigen financiering kun je bij ons terecht. Wij gaan ook onderaannemerschap aan.

Heb je ondersteuning of begeleiding nodig voor uw kind of voor bij de opvoeding? Maar weet je niet hoe je hiervoor financiering aan kunt vragen bij de gemeente of het zorgkantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Wij staan je graag te woord. Onze gegevens kun je vinden onder het kopje contact op onze website.

Het traject begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt besproken wat jullie zorgvraag is en wat jullie hierin van ons verwachten. Samen wordt gekeken of deze verwachtingen ook daadwerkelijk door ons waar gemaakt kunnen worden en wat wij voor jullie kunnen betekenen. Mocht het van beide kanten goed voelen, dan gaan wij samen aan de slag.